Vyšninės “Piccadolce” paprikos įdarytos sūrio kremu ORTOMIO, Italija

 6.99

Neturime

Puikus užkandis prie vyno taurės.

Sudedamosios dalys: vyšninės paprikos 56%, saulėgrąžų aliejus, įdaras 8% (česnakas, Pecorino Romano DOP sūris 5% (avių PIENAS, druska, šliužo fermentai), bulvių miltai, duonos džiuvesėliai (KVIETINIAI  miltai, vanduo, druska. mielės), druska, cukrus, baltojo vyno actas, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga: pieno ir citrinos rūgštis, antioksidantas: askorbo rūgštis, konservantas: kalio sorbatas. Atidarius indelį laikyti šaldytuve.

Produkto maistingumas 100gr.: energinė vertė 924Kj/221kcal; riebalų – 12.4g. iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių – 3g., angliavandenių – 21.1g. iš kurių cukrų – 19.6g., skaidulinių medžiagų – 1.5g., baltymai – 5.4g., druskos – 2.5g.

Sudėtis